Přijímací řízení

Program Fyzikální a stavebně materiálové inženýrství
doktorský stupeň studia

Další

Důležité termíny

Předchozí Další

Témata doktorského studia

Detail tématu
Studium vlastností a struktury kompozitních stavebních panelů vyráběných z tříděného komunálního odpadu metodou horkého lisování

Školitel

prof. Ing. Rostislav Drochytka, CSc., MBA, dr. h. c.

Anotace

Disertační práce se bude zabývat studiem inovativních stavebních panelů vyráběných ze tříděného komunálního a nebezpečného odpadu a jejich potenciálního širokého využití ve stavebnictví a dalších odvětvích napříč spektrem produkce plošných deskových prvků. V rámci studia bude prováděn výzkum vlivu materiálového složení těchto stavebních panelů na užitné parametry výsledných produktů. V rámci studia bude sledován především vliv na fyzikálně-mechanické parametry, zdravotní nezávadnost pro možnost použití deskových prvků v interiéru, či například specifickou úpravu složení a technologického procesu výroby z pohledu zvýšení třídy reakce na oheň těchto stavebních prvků. Cílem disertační práce bude vytvoření systému plošných stavebních prvků, které bude možno využít jako náhradu současných dostupných plošných prvků při realizaci řešení suché výstavby.

Studium bez bariér

Máte-li nějaké specifické potřeby (zdravotní postižení, poruchy učení atd.) a pomohlo by vám přizpůsobení ať už přijímaček, nebo samotného studia, podívejte se, jaké možnosti nabízí poradenské centrum  Alfons.

Přihlaste se on-line

Podat e-přihlášku

Víte, že…

…naše fakulta je tou nejstarší na celém VUT? Jsme tu už od roku 1899!

Nenalezli jsme nějakou informací? Určitě ji najde ve směrnici děkana pro přijímací řízení: